Hoppa över till innehåll
SNABB leverans

1 dags leverans tillgänglig

Säkra Online Betalningar

Kredit & Betalkort

Livstidsgaranti

5-stjärnig Kvalitetsgaranterat

Villkor

Vår Integritetspolicy

Hos Ink.nu använder det senaste inom Säker Serverteknik för att säkerställa att all personlig information och transaktionsinformation skyddas i högsta grad. Vi gör aldrig dina personuppgifter tillgängliga för någon annan för marknadsföringssyfte, även om våra representanter kan behålla dina uppgifter så att dina uppgifter och/eller din beställning kan behandlas och/eller kontot upprätthållas.

När du gör en beställning måste vi samla in information från dig så att vi kan behandla din beställning snabbt och effektivt. När du skriver in dina uppgifter krypteras de och skickas till oss med hjälp av en säker server (SSL). Du kommer att se ett hänglås eller nyckelikon visas i hörnet av ditt webbläsarfönster för att indikera att en säker SSL-krypterad anslutning har gjorts.

Vi behöver veta ditt namn, adress och betalningsuppgifter så att vi kan behandla din beställning. Vi behöver ditt telefonnummer och din e-postadress för att vi ska kunna kontakta dig om det skulle vara några problem med din beställning.

Vi skickar inte oönskad kommersiell e-post (UCE/Spam) till personliga e-postadresser och all marknadsförings-e-postkorrespondens kommer att innehålla instruktioner för att välja bort eller avsluta prenumerationen.

Kundinformation samlas in lagligt och i enlighet med dataskyddslagen från 1984. Vi är registrerade enligt dataskyddslagen Registreringsnummer Z7091170. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.

Ålderskrav

Du måste vara arton år eller över för att använda denna webbplats. Om du är yngre än arton år får du endast använda denna webbplats under överinseende av en förälder eller vårdnadshavare.

Cookies

När du bläddrar Ink.nu kommer en cookie att ställas in så att vi kan presentera annonsering på andra webbplatser baserat på vilka skrivare och patroner du tittar på.  Ingen personlig information används eller delas för den här processen. Du kan besöka den här sidan för att välja bort riktad reklam. Vi arbetar med Adroll / Nextroll för annons personalisering, du kan läsa deras policyer här.

E-post från Ink.nu

Vi vill hålla dig uppdaterad med nyheter och information om vad som händer på Ink.nu-webbplatsen, men vi kommer bara att göra detta via e-post om du prenumererar på vår e-postlista (även kallad vårt nyhetsbrev och "Ink.nu-uppdateringar"). Du kan lägga till dig själv i vår e-postlista på ett av fyra sätt 1) genom att handla hos oss och välja att gå med i vår lista, 2) genom att delta i en av våra tävlingar (antingen på Ink.nu eller via en tävling "portal"), 3) genom att lägga till din adress direkt i vår lista på vår webbplats, 4) genom att begära information om Ink.nu från en av våra partnersajter. Om du vill avsluta prenumerationen på vår e-postlista, klicka på länken för att avsluta prenumerationen i sidfoten på alla kampanjmeddelanden vi skickar till dig, eller logga in på ditt konto på vår webbplats och avsluta prenumerationen därifrån. Observera att det kan ta upp till sju dagar att avsluta prenumerationsförfrågningarna.

Godkännande Av Beställning

Vi förbehåller oss rätten att annullera eller vägra beställningar.

Ändringar

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor utan föregående meddelande.

E&OE

Alla bilder och specifikationer på vår webbplats är endast vägledande. Emellan tid ändras tillverkarens specifikationer utan föregående meddelande. Faktiska produkter kan variera från vad som visas på vår webbplats. Vi kan inte ta ansvar för typografiska fel, felavtryck, utelämnanden eller ändringar i specifikationen. Om du är osäker på en aspekt av en produkt, vänligen kontakta vårt säljteam innan du köper.