Hoppa över till innehåll
SNABB leverans

1 dags leverans tillgänglig

Säkra Online Betalningar

Kredit & Betalkort

Livstidsgaranti

5-stjärnig Kvalitetsgaranterat

Returer

Vår Retur Policy

Alla våra produkter kommer med en 30 dagars ”inget tjafs” pengarna tillbaka garanti. Detta innebär om du är missnöjd med ditt köp av någon anledning eller har ändrat dig kontaktar du oss via e-post och vi hjälper gärna till.

Felaktiga Produkter

Alla våra kompatibla och åter tillverkade patroner har 24 månaders garanti och original patroner med 12 månaders garanti. I det osannolika fallet att vi inte kan hjälpa dig med att lösa problemet, kommer vi antingen ersätta varan gratis eller erbjuda full återbetalning inklusive eventuella extra portoavgifter du kan ha betalt.   

Skrivarpatronerna innehåller ett microchip som registrerar antalet utskrivna sidor och förbrukat bläckvolym. Returnerade artiklar som visar sig ha använts, saboterats eller produkter som uppvisar det beskrivna felet kommer inte berättigas för utbyte, kredit eller återbetalning. Om du har problem med utskriftskvaliteten, se skrivarhandboken och följ anvisningarna för rengöringsprocedurerna innan du kontaktar oss.

Köpt Felaktiga Artiklar / Ändrat Dig

Om du har köpt en felaktig produkt eller har ändrat dig, vänligen meddela oss inom 30 dagar. Förutsatt att varan är oöppnad och i återförsäljningsbart skick kommer vi att erbjuda ett utbyte mot rätt artikel eller full återbetalning. I detta fall kommer vi inte att kunna återbetala ytterligare porto som du kan ha betalat.

Returnera Artiklar

Vi accepterar inga artiklar som skickas tillbaka till oss utan ett giltigt returnummer. Om en vara behöver skickas tillbaka till oss, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam så guidar de dig gärna genom processen.

Vänligen returnera inte artiklar till oss med hjälp av plaståtervinningskuvertet som kan ha inkluderats i ditt paket, artiklar som skickas till vår återvinningscentrals adress kommer att behandlas för återvinning och kommer därför inte att vara berättigade till utbyte, kredit eller återbetalning.

Återbetalningar

Det kan ta upp till fjorton dagar att genomföra ett utbyte, kredit eller återbetalning; de fjorton dagarna börjar från den dag artiklarna tas emot av vårt lager. Vi förbehåller oss rätten att under alla omständigheter utfärda en återbetalning med en värdecheck.

Kontakta Kundtjänst för Returer

Det bästa sättet att kontakta vårt kundtjänstteam för returer är via e-post. Du kan se våra kontaktuppgifter här

Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.