Hoppa över till innehåll
SNABB leverans

1 dags leverans tillgänglig

Säkra Online Betalningar

Kredit & Betalkort

Livstidsgaranti

5-stjärnig Kvalitetsgaranterat

100% Nöjdhetsgaranti

100% Nöjdhetsgaranti

Hos Ink.nu vill vi att du ska känna dig helt nöjd med produkterna du köper från oss. Vi vill kunna försäkra att våra produkter och tjänster är ledande inom vår industri och erbjuder det bästa möjliga värdet.

Om du inte är nöjd med en produkt du har köpt hos oss, var god och kontakta oss direkt så vi kan lösa problemet.

Livstidsgaranti på alla patroner

Alla våra bläckpatroner har tillverkats med den högsta möjliga kvalitetsstandarden, vilket är varför vi tryggt kan backa upp dem med en livstidsgaranti.

Krångelfri garanti

Vi erbjuder en 100% krångelfri garanti, vilket betyder att om du är missnöjd med ditt köp, erbjuder vi en återbetalning upp till 30 dagar efter köp.

Återköpsgaranti

Om din skrivare går sönder och du därmed inte behöver de patroner du har köpt från Ink.nu under de senaste tolv månaderna, garanterar vi att vi kan köpa tillbaka dem från dig så länge som de är oanvända och oöppnade.

I vissa fall kan vi köpa tillbaka patronerna även om du har öppnat den yttre förpackningen - var god och kontakta oss för att få höra vilka villkor som gäller.

Lägsta prisgaranti

Vi kollar igenom våra priser varje dag och strävar efter att ha de lägsta möjliga priserna.

Om du, av någon anledning, hittar samma erbjudande för ett billigare pris hos en annan säljare online inom sju dagar efter ditt köp, kan vi återbetala mellanskillnaden.

För att göra en förfrågan om denna garanti, var god och kontakta oss med en länk till den gällande produkten samt ditt ordernummer.

Produkterna måste vara identiska, finnas i lager och tillgängliga under samma villkor som hos Ink.nu. Säljaren måste vara ett momsregistrerat företag i Storbritannien och det ska kunna verifieras på den kopplade hemsidan.