Hoppa över till innehåll
SNABB leverans

1 dags leverans tillgänglig

Säkra Online Betalningar

Kredit & Betalkort

Livstidsgaranti

5-stjärnig Kvalitetsgaranterat

Beställa

Prissättning

Våra priser kontrolleras regelbundet och våra konkurrenters prissättning övervakas för att säkerställa att vi är konkurrenskraftiga. Det är därför du kan märka prisfluktuationer på vår webbplats då och då.

Marknaden styr också vår prissättning och vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående meddelande. Priset som visas i din varukorg är det pris som du betalar för artiklarna när du beställer; kostnaden för din beställning kommer inte att ändras efter att du har lagt den.

Alla artiklar på vår webbplats är prissatta i Svenska kronor (Kr) och du kommer att faktureras i Svenska kronor (Kr). Om Svenska kronor (Kr) inte är din valuta, kommer det belopp du faktiskt betalar att variera beroende på växelkursen vid den tidpunkt då din transaktion behandlas. När du har gjort din beställning hos oss får du ett ordernummer. Vi skickar ditt kvitto tillsammans med din beställning. Vänligen håll ditt ordernummer och kvitto säkert för framtida referens.

Moms

Våra priser som visas på vår webbplats inkluderar moms där det är tillämpligt. Varor som skickas till privatpersoner inom EU kommer att locka till sig moms till den nuvarande brittiska skattesatsen. Beställningar som skickas till företag inom EU kan nollvärderas om ett momsregistreringsnummer anges. Vi rekommenderar att du beställer via telefon, e-post eller fax om detta gäller dig.

Betalningsmetoder

Vi accepterar följande betalningar

PayPal, Visa Kredit och Betalkort, Mastercard Kredit och Betalkort, Apple Pay, Google Pay & American Express